26 Eylül 2017 Salı

Delle Dekor'dan Dekorasyon Sektörüne Yeni Ürün. PVC Mermer Duvar Panelleri

YENİ ÜRÜN

Mermerden parlak, Seramikten büyük, Hepsinden uygun.



Artık eskimiş, fayansları dökülmüş banyonuzun, mutfağınızın duvarlarını dert etmenize gerek yok !
Dekorasyoncu olduğumuz için müşterilerimizle olan görüşmelerimizde devamlı tadilat işiniz zorluğundan ve usta bulmadaki sıkıntılarından bahsederler.
Özellikle banyo, mutfak gibi ıslak mekanlardaki duvarların tadilatı mevzubahis olduğunda evin pislenmesi, kırılıp dökülmesi, güzel sıkıntı çıkarmıyacak bir usta bulmak, kaliteli ve uygun malzeme temin etmek v.s bir sürü sıkıntı ile karşıkarşıya kalıyoruz. Çoğumuz bu sıkıntılardan dolayı erteleyip duruyoruz. Artık bunları dert etmenize gerek yok. Delle Dekor sizin için bu sıkıntıları giderecek bir ürün üretmiş durumda.

Peki nedir bu Pvc mermer ? Ne işe yarar ? Avantajları nedir ?

     Strotex PVC mermer duvar panelleri iç mekan duvar kaplamalarında mermer ve seramiğin kullanıldığı tüm alanlarda kullanılmak üzere üretilmiş müşterilerimizin sıkıntılarını giderecek ileri teknoloji bir üründür. Ürünün teknik detaylarına burada çok girmeyeceğim. Ama bu linkten ürün ile alakalı tüm teknik detayları ve sıkça sorulan soruları inceleyebilirsiniz. http://www.delledekor.com/strotex_pvc_soft_sss.asp

    Seramik ve mermer gibi benzer ürünler ile karşılaştıracak olursak, PVC mermer görünümlü panellerin  avantajlarını su şekilde sıralayabiliriz.

1-   Farklı ölçülerde ebatlandırılabilmesi,
   Bilindiği gibi seramik malzemelerde standart  ölçüler bulunmakta ve bu hem işçiliğin uzun olması, fazla fire vermesine sebep olmakta ve usta için farklı tasarımlar oluştumasına engel olmaktadır. 
Strotex mermer görünümlü duvar kaplamlarında ise standart 60x120 cm ve 122x244 cm ölçüler bulunmakta, bunun dışında ürünler kolayca kesilip ebatlandığından dolayı müşterilerimiz buyuk levhaları kendi zevklerine göre keserek aşağıdaki resimler gibi farklı tasarım oluşturabilmekte ve dilediği ölçülerde kesip fire vermeden tam ebatlayıp tek parça halinde kullanabilmektedir.  


  
2-   Kolay uygulanması, temiz işçiliği,
Özellikle tadilat yapılan banyo ve mutfak gibi ıslak mekanlarda seramik, mermer uygulaması bir hayli zordur. Çünkü eski seramiklerin kırılması, molozların atılması, komşulara verilen rahatsızlık, kaliteli usta bulmak v.s bütün bu işleri sıraladığımızda çoğumuz seramik tadilat işini erteliyor. Strotex mermer görünümlü akrilik paneller ise seramiklerin kırılmasına gerek kalmadan istenilen ebatta kesilerek direk taraklama veya yapıştırma sistemi ile duvara monte edilir. Ve seramik kırma temizleme işlemi olmadığından iş kolay ve hızlı şekilde bitirilmiş olur. Özellikle hızlı şekilde bitirilmesi gereken otel restoran v.s gibi yerlerde ürünün tercih edilme sebebi budur.





























                  



Strotex duvar panellerinin tercih edilmesinin diğer sebepleri aşağıda sırasıyla zikredilmiştir.

1-   Yüksek yüzey direnci
2-   Esnek bir yapıya sahip, bükülebilen
3-   Kalsiyum karbonat ve akrilik reçineden mamul
4-   Çizilme ve çarpmaya karşı yüksek yüzey direnci
5-   Orjinal mermer sertliği ve dokusu,
6-   Antibakteriyel, formaldehitsiz, %100 asbestsiz,
7-   B1 sınıfı alev yürütmez, toksit duman salgılamaz,
8-   Su geçirmez ve nem dayanımı yüksek,
9-   Hızlı ve temiz kurulum,
10-Geniş model seçeneği,
11-UV katmanlı parlak yüzey,
12-Temizliği ve bakımı kolay,
13-Radrasyonsuz, çevre dostu,
14-Isı ve ses yalıtımı, 
15-5 yıl garanti

Strotex mermer görünümlü duvar panellerinin teknik detaylarından bahsedersek panellerimiz kalsiyum karbonat tozu, akrilik reçine ve diğer katkı maddeleri elde edilmektedir. Gerçek mermer, seramik ve granit dokusunda ve sertliğinde ileri teknoloji bir üründür. Panellerimiz montaja hazır olup, uygulaması temiz, kolay, kırıp dökmeye ihtiyaç duymadan müşterilerimizin montajını yapabileceği şekilde kendin yap sistemli tasarlanıp üretilmiştir. 



        Uygulaması yapılan mekan orijinal mermer ve granitten ayırt edilemeyecek şekilde ortama zenginlik katmaktadır. Strotex Pvc paneller muadilleri olan mermer ve taşlara nispeten fiyat uygunluğu, kolay uygulanması ve yüksek yüzey dirençleri gibi önemli parametreler sayesinde tüketicilerin tercih sebebi olmuştur. 


Uygulanmış Mekanlar


























































2 yorum :

  1. Merhabalar adım zeki telefonum 0 532 675 42 65 sizlerle iletişime geçmek istiyorum mümkünse dönüş yaparmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeki bey mermer desenli 22 metre kare kendinden yapiskanli panellerin katolok ve fiyat listesini alabilirmiyim

      Sil