5 Ocak 2016 Salı

Strotex duvar panelleri, Gerçek Dokulu, Üç Boyutlu, Taş ve Tuğla Görünümlü, Yalıtımlı.

STROTEX YENİ ÜRÜNLER

www.delledekor.com


                        Yeni 2016 Kataloğumuzu indirmek için tıklayın

Merhaba arkadaşlar...
Bu yazımızda Strotex ürünlerimiz ile alakalı yeniliklerden ve ürünümüzü yeni tanıyacak arkadaşlar için genel bilgi vereceğiz. Bazı kelimeler altı çizilmiştir. Bunlara tıkladığınızda onunla alakalı geniş açıklamasını görebilirsiniz. Alta doğru panellerin resimleri ve duvar paneli uygulama resimlerini yayımlayacağız.
Tek cümlede Strotex
Strotex, yüzeyi akrilik ile kaplanmış, UV boya ile boyanmış, 2 cm kalınlığında 3 boyutlu polistren (strafor) malzemedir. 
Strotex duvar panelleri nasıl üretilir ?
26 dansite sertliğinde strafor müşteri talebine göre tuğla, taş, ahşap gibi farklı formlarda kesilir, Malzeme yüzeyi dış hava şartlarına dayanıklı ve yüzey mukavemeti için yüzeyine 2 mm kalınlığında akrilik atılır. Akrilik bağlayıcı malzemeye mukavemet sağlamasının yanında esnek olmasını sağlamaktadır. Akrilik atıldıktan sonra malzeme kurumaya bırakılır. Malzeme tamamen kuruduktan sonra temizliği yapılıp boyama bölümüne alınır. Müşterinin talebine göre ürün boyanması tamamlanır. Bundan sonra son işlem olarak  malzemenin bütün kenarları freze de temizlenip kalite kontrol yapılır. Yüzeyin pütürlü olması ve kenar temizliği tamam ise kolilere koyulup müşteriye sevkiyatı yapılır. 
Bayilik için yusuf.erdem@delledekor adresine mail atabilir veya 0532 687 2956 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.www.delledekor.com
Panel ölçüleri 
Panellerin genişliği 100 cm, yüksekliği ise 50 cm'dir. Bir panel yarım m2 alanı kaplar. Bir panelin ağırlığı 1,25 kg gelmektedir. 
Çeşitlilik 
Strotex duvar panellerinin tuğlataşahşap şeklinde 3 modeli ve bu üç modelin farklı renkleri ile yaklaşık olarak  60 çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitlerin hepsini web sitemizde görebilirsiniz. 
Dayanıklılık
Yukarıda söylediğimiz gibi duvar kaplama panellerimiz sert strafordan üretilmektedir ve yüzeyine akrilik atılmaktadır. Bıçak, tornavida gibi sivri uçlu bir cisimle müdahale olmadığı müddetçe malzeme zarar görmez. 
Yanmazlık
Kullanılan strafor malzeme standartlar dahilinde ve  B1 alev yürütmez sınıfındadır. 
Yalıtım
Panellerimizin ana hammaddesi strafor olduğundan ayrıca ısı ve ses yalıtımı da yapmaktadır. 
Renk solması
Panellerin yüzeyindeki boya UV oldugundan solma yapmaz. iç cephe de veya dış cephede kullanılablir.
Sağlık
Panellerimiz çevreci bir üründür. Zararlı hiçbir madde içermez.
Orjinal doku
Strotex tuğla duvar panelleri yüzeyinde akrilik oldugundan ve yüzeye özel pütürlülük kazandırıldığından  dokunuldugunda  gerçek taş hissi vermektedir. 
Dış cephe
Duvar panellerimizi dış cephede rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Uygulama
Paneller kendin yap sistemli üretildiğinden uygulaması çok basittir. Yapmanız gereken tek şey kartondan çıkarıp arkasına silikon sürmek ve yapıştırmak. Uygulama şeması burada detaylıca verilmiştir. 
Ek yerleri
Panellerin bitişinde desenler birbirini takip ettiğinden ek yerlerinde belli olmayacak şekilde sadece bir çizgi kalır.
Kesim
Panellerimiz maket bıçağı ile çok rahatlıkla kesilebilir. 
Panellerin test belgesi var mıdır ?
Panellerimiz ile alakalı bütün testlerin bulunduğu belgeyi görmek için tıklayın  
 Kullanım alanları
Yeni ve eski binaların dış cephelerinde, İç mekan uygulamalarında,  Tv ünite arkasında, Vitrin süslemlerinde, cafe ve restoranlarda, Stant uygulamalarında, Tiyatro sahnelerinde, Otellerde ve villalarda.
Köşeler
Panellerimizin aynı renklere boyanmış L köşe detayları bulunmaktadır. 
Ölçü ve resmi gönderiyorsunuz. Tuğla duvar panelleri üzerine işliyoruz. ölçü ve işlenecek resim ile alakalı bir sınır yoktur. Resmin pixelinin yuksek olması gerekmektedir. dilerseniz resmi buradan beğenebilirsiniz.

STROTEX TUĞLA  GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ
























STROTEX KESME TAŞ  GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ








STROTEX KAYRAK TAŞI GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ















STROTEX TRAVERTEN  GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ








STROTEX BETON  GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ





STROTEX TRAVERTEN  GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ




UYGULAMA YAPILMIŞ MEKANLAR





































































Nette bu ürünleri Strotex duvar kaplama panelleri,  koçtaş duvar kaplama panelleri fiyatları gibi aramalar ile bulabilirsiniz.  Yapı marketlerde duvar kaplama panelleri, bauhaus duvar kaplama panelleri v.s bulunabilir. duvar kaplama panelleri nasıl uygulanır videoyu buradan izleyebilirsiniz.  Duvar kaplama panelleri fiyat, duvar kaplama panelleri video https://www.youtube.com/watch?v=hbrl8h_EAMM Ayrıca tekzen tuğla duvar kaplama panelleri aynı ürünü satmaktadır.

1 yorum :