21 Temmuz 2014 Pazartesi

Dünyada ve Türkiye’de ilk… STROCOM KOLAY DUVAR PANELLERİ


STROCOM KOLAY DUVAR PANELLERİ 
KENDİN YAP
www.delledekor.com



Merhaba dostlar..
Bugün DELLE DEKOR ailesi olarak teknik alt yapı ve tescil çalışmaları tamamlanmış olan KENDİN YAP sistemiyle üretilen STROCOM KOLAY DUVAR PANELLERİ ile müşterilerimizin sıkça sorduğu sorular ile ilgili bilgi vereceğim . 

STROCOM KOLAY DUVAR PANELLERİ NEDİR ?

Strocom kolay duvar paneli, lüks ahşap duvar kaplamalarına muadil olarak geliştirilmiş, kırıp dökmeden, ustaya ihtiyaç duymadan kendin yap sistemine uygun geliştirilmiş, tek ürünle yalıtım ve dekorasyonu bir arada sunan ileri teknoloji patentli bir üründür. 
Şimdiye kadar, modern bir duvar paneli sistemine sahip olmak için kapsamlı ve pahalı bir marangozluk işi gerekliydi. Dekoratörler, Tasarımcılar ve Mimarlar, kendi çağdaş tasarımlarını gerçekleştirebilmek için bu sıkıntıları yaşamak zorundaydılar. 

Delle Dekor patentli Strocom kolay duvar panel ürünleri ile bu süreci basitleştirdi...

Strocom kolay duvar panelleri, herkesin kendi yaşam alanlarını, kendi tasarımlarına göre kolayca uygulayabilmesi için geliştirilmiştir. Artık yaşam alanlarınızı ustaya ihtiyaç kalmadan kendi kişisel zevkinizi ve stilinizi yansıtan mekanlara dönüştürebilirsiniz…

Bir taşla iki kuş...

Strocom kolay duvar panelleri ana materyal polistren olduğundan bir taraftan dekorasyonu tamamlarken diğer taraftan ısı ve ses yalıtımını da tamamlamış olursunuz.

 Kendiniz Tasarımcı olun... 

Strocom kolay duvar panelleri yaşam alanlarınıza zarafet ve estetik katacaktır. Bu dekoratif paneller her türlü renk, doku, stil ve tasarım zenginliğine sahiptir.

Seçenekler sizin hayal gücünüzle sınırlıdır! 

Strocom kolay duvar panelleri uygulaması, siparişlerini vermek kadar kolaydır. Tüm ihtiyacınız, çift taraflı bant, derz bantları ve silikondur. Basit kurulum talimatları her sipariş ile beraber gönderilmektedir. .


Kolay Duvar Panel Özellikleri ve teknik detaylar

Yalıtım ve dekorasyon malzemesidir !
 Uygulaması temiz, hızlı ve kolaydır !
 Çok farklı desen ve renk çeşidine sahiptir ! 
Uzun ömürlü bir malzemedir !
B1 sınıfı alev yürütmez tiptedir ! 
tmosferik şartlara dayanıklıdır !
 Doğal, çevreci bir malzemedir !
 Elastik bir malzemedir ! 
Ek yerleri natüreldir ! 
Antistatiktir. Toz ve kir tutmaz ! 
Isı, nem ve ses yalıtımı sağlar !


Strocom kolay duvar panelleri 4 farklı malzemeden oluşmuştur.

İlk katman Polistren yalıtım malzemesi : Polistren malzeme, ısı yalıtımını sağlamak için kullanılır ve ısı katsayısı yüksektir (0,035W/mK). Polistren malzemenin % 60’a varan enerji tasarrufu sağladığı bilinmektedir.

İkinci katman : Poliüretan esaslı özel formulasyon reçine : Bu reçine folyo ile polistren malzemenin tutunmasında kullanılan ve yüksek sıcaklık dayanımı olan özel formulasyon bir reçinedir. 

Üçüncü katman : PVC foam : Bu katman 3 mm kalınlığındadır ve polistren malzemenin darbelere dayanıklı olmasını sağlamaktadır.

Dördüncü katman : PVC folyo : Son kat olarak kullanılan bu malzeme çizilmelere karşı dayanıklı ve onlarca ahşap ve düz renk seçenekleri ile yaşam alanlarına özgün tasarımlar sunmaktadır. Üretim ölçüleri; STROCOM Kolay duvar panelleri 100x50x2 cm ölçülerinde üretilmektedir. Yüksek metrajlı siparişlerde özel ölçüler de yapılabilmektedir.


Strocom Kolay Duvar Panelleri - Sıkça Sorulan Sorular 

Nerelerde kullanılır? 

Strocom kolay duvar panellerini salon, ofis gibi yaşam alanlarının yanında banyo, tuvalet, mutfak, gibi rutubetli ve ıslak mekânlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İsterseniz bezle silebilir hatta yıkayabilirsiniz. 

Uygulanacak zemin nasıl olmalıdır ?

Duvarın düz olması halinde ön hazırlık yapılmasına gerek kalmadan Strocom dekoratif duvar panelleri doğrudan duvara uygulaması yapılır. Alçı yapılmış temiz zeminlerde silikon, bozuk zeminlerde ise kalekim gibi toz grupları ile monte edilir.

Isı ve ses yalıtımına katkısı var mı ?

Panellerde kullanılan ana materyal ısı katsayısı yüksek yalıtım malzemesi polistren olduğundan rutubet, ısı ve ses yalıtımı sağlar.

Uygulama konusunda nerden destek alırım ? 

Dekoratif ahşap panelleri ile uygulama konusunda uygulama bölümündeki video ve resimli anlatım dosyalarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca her siparişle beraber Basit kurulum talimatları gönderilmektedir. . 

Resimli Uygulama Aşamaları

Duvarın düz olması halinde ön hazırlık yapılmasına gerek kalmadan dekoratif duvar panelleri doğrudan duvara uygulaması yapılır. Nemden ve sudan etkilenmediğinden, rutubete maruz kalan yerlerde rahatlıkla uygulanabilir ve boya, bakım maliyetlerini ortadan kaldırır. Doğal mdf ve ahşap lamineli ürünler ile aynı performansı göstermekle beraber uygulama kolaylığı ve yalıtım avantajı ile öne çıkar. Plaka başına düşen 2,5 kg kadar ağırlığı sayesinde her türlü tasarım kolaylığı sunmaktadır. Dübel veya vidaya gerek kalmadan silikon veya toz grupları ile uygulaması yapılır. Zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar. Ürünlerimiz rahatlıkla yıkanabilir, silinebilir, renginde solma meydana gelmez.






TADINI ÇIKARTIN...

UYGULANMIŞ MEKANLAR






















RENKLER




































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder