20 Ekim 2020 Salı

Duvar ve Tavan dekorunda yeni ürün. BOYANABİLİR POLİMER TAVAN&DUVAR PROFİLLERİ


BOYANABİLİR POLİMER TAVAN&DUVAR PROFİLLERİ

Klasik tarzda süslemelerde kullanılan duvar ve tavan çıta süslemeleri için çok yüksek paralar ödemeye artık son 

www.delledekor.com

Delle Dekor

        Klasik tarzda dekorasyonun olmazsa olmazı duvar çıta süslemeleridir. Gerçekten uygulandığı mekana çok fazla estetik ve ihtişam kazandırıyorlar. Özellikle uygulama kolaylığı sayesinde bir çok proje içerinde yer almaktadır. Ama bu süsleme biraz pahalı dekorasyon işi olarak görülmekteydi. Çünkü bu işe en uygun poliüretan paneller vardı. Poliüretan tavan ve duvar çıtaları pahalı olduğundan maliyette çok yüksek çıkıyordu. 

Duvar Çıta dekorunu artık sadece zengin işi olmaktan çıkarıyoruz...!

        Firmamız poliüretan duvar çıtalarına muadil aynı sertlikte ve esneklikte (teknik özellikleri alt kısımda bulabilirsiniz) BOYANABİLİR POLİMER DUVAR ÇITALARI uygun maliyetler ile ürün yelpazesine almış ve sadece duvar çıtaları değil bunun yanında kolon ve duvar kaplamalarında, kapı, pencere, pervaz uygulamalarında kullanabileceğiniz onlarca model, süpürgelik, kartonpiyer, bordür süslemelerinde kullanabileceğiniz yine onlarca modeli ürün yelpazesine almıştır. Dilerseniz banyo gibi ıslak mekanlarda da kullanabilirsiniz. ww.delledekor.com




























Boyanabilir duvar profillerini dilerseniz köşe motif kullanmadan uygulayabilirsiniz. Tabi köşelerin 45 kesimini iyi yapmanız gerekiyor. internette bulabileceğiniz 20-30 tl arası 45 kesim aparatı kullanarak bunu yapabilirsiniz. Köşe motif kullanırsanız 45 kesime ihtiyacınız kalmaz.  
Uygulama yaptığınız duvar çıtalarının içine dilerseniz resim veya farklı motifler kullanarak daha da zenginleştirebilirsiniz.

Dekoratif Polimer Duvar Çıtası özellikleri

Delle boyanabilir profillerimizin hammadesi %70 kristal %30 antijottur.

- Ahşap ürünlerin aksine bakteri barındırmaz. Uzun ömürlüdür.

- Kesim ve montajı kolaydır.  www.delledekor.com

- Yapıştırma, silikon, çivi, vida, vb. her türlü malzeme ile yapılabilir.

- Profillerimizin yüzeylerinde 3 katmanlı, çizilmeye dayanıklı folyolar vardır.

- Isıya karşı dirençlidir (maks. 80⁰C), dayanıklıdır, boyutsal stabiliteye sahiptir Su ve nemden etkilenmez, kabarmaz, çatlamaz, şişmez

- Esnekliği sayesinde kırılmaz ve darbelere karşı dayanıklıdır

- Yoğunluk olarak çoğu ahşap türleriyle denktir. Sertlik > 40 Shore D

- Ahşapla eşdeğer yanmazlık özelliği vardır, Ozon tabakasına zarar vermez

- (CFC faktorü: 0) - %100 geri dönüştürülebilirdir, toksik madde içermez

- Su emme yüzdesi (24 saat sonra): < 0.1%

- Formaldehit içermez - VOC (uçucu organik bileşen) oranı < : 0.026 mg/m²·h 

• Her türlü alçı, alçıpan ve sıvalı yüzeylere havalı çivi yardımı ile kolayca montajı yapılabilir.


Delle Dekor Boyanabilir Duvar Çıtası fiyatlarını ww.delledekor.com websitemizden güncel olarak görerek alışveriş yapabilirsiniz. 


ar çıtPiyasaya giren yeni bir malzeme , temel olarak hafif ve çok yoğun bir köpük olan poliüretan olarak adlandırılıyor . Bu materyal, geleneksel materyallerin her bir konusunu ele almak için geldi. Çok yönlüdür ve bu yüzden Lux Trim’deki tasarımcıların tercih ettiği malzemedir. Yüksek yoğunluklu poliüretan en hafif seçenektir, ayrıca bükülmeye ve eğilmeye karşı dayanıklılığında ahşap ve MDF’den daha dayanıklıdır. Daha uygun maliyettedir. Aynı zamanda özelleştirilebilir olma avantajına sahiptir. Sınırsız sayıda özel boyama ve dokuma seçeneği olan binlerce tasarım için poliüretan kullanmayı tercih ediyoruz. Bu şaşırtıcı malzeme yavaş yavaş dünyadaki birçok dekoratör için tercih edilen bir seçenek haline geliyor.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder