26 Mayıs 2018 Cumartesi

Delle Dekor'dan Duvarlarınızın yeni ürünü ! Çıkart & Yapıştır esnek tuğla duvar panelleri



Çıkart & Yapıştır esnek tuğla duvar panelleri
özellikleri


     Çıkart & Yapıştır esnek tuğla duvar paneli ana materyal malzemesi çevre dostu Polietilendir. Üç boyutlu, su geçirmez ve yüzey rengi parlaktır. Uygulandıktan sonraki görüntüsü orjinal tuğla duvar görüntüsündedir.

Çıkart-Yapıştır Tuğla duvar panelleri uygulama videosunu buradan izleyebilirsiniz. 

    
 Tv ünitesi, oturma odası, otel, kuaför, çocuk odaları dekrasyonu için çok pratikdir. Banyo ve mutfak gibi ıslak mekanlarda kullanılabilir. Ürünlerimizin yüzeyi yumuşak olduğundan çocukları duvara çarpıp zarar görmelerine engel olmaktadır. 

Montaj bilgisi

   Muadilleri ile karşılaştırıldığında Çıkart & Yapıştır kendinden yapışkanlı esnek tuğla duvar panellerimizin uygulaması çok pratikdir.


     Ustaya ihtiyaç olmadan kendin yap sistemi ile kolayca montajını yapabilirsiniz. Harç, yapıştırıcı veya herhangi  özel bir alete ihtiyacınız yoktur.
  Ürünlerimiz arkasındaki yapışkan sökülerek direk yapıştırılır. Uygulamadan önce yapıştıracağınız mekan toz, yağ ve kirden arındırılmalıdır.  Paneller makas ve maket bıçağı ile çok rahat kesilebilir. 

     Ayrıca farklı şekillerde keserek kendi tasarımlarınızı da oluşturmanıza da imkan sağlar. Hafif ve ince yapısı sayesinde dilerseniz direk duvara, dilerseniz farklı ürünlere lamine ederek  kullanabilirsiniz.





1 panel ölçüsü 70cmx77cmx8,5mm’dir1 panel 0,53 m2 (yarım m2) alan kaplamaktadır.
2 adet panel yaklaşık 1 m2 alan kaplamaktadır.
1 panel 220 gr ağırlığındadır.


Özetle Panellerimiz

·        Etkili Ses ve Isı Yalıtımı Sağlar,
·        Çevre dostudur, kokusu yoktur. Kolay uygulanır,
·        Su geçirmez, haşere barındırmaz, kolay silinir,
·        Darbeleri emer, rutubeti engeller,
·        Boyanabilir, Esnek yüzeyi sayesinde çocukların oyun esnasında yaralanmalarını engeller,
·        Mutfak, yatak odası, oturma odası, yemek odası, TV ünitesi, banyo, ofis vb. Yerlerde kullanılabilir. 

Renk seçenekleri                      





Uygulanmış mekanlar

                                 
































































Firmamızda satılan diğer ürünlerimizi görmek için www.delledekor.com websitemizi ziyaret edebilirsiniz. online alışveriş yapmak için www.magaza.delledekor.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Blog yazı yapışkanlı tuğla
Müşteri yorumu
 Işe değer
İçindekiler: Eğer zaman ayırır ve doğru yaparsanız, bu harika görünüyor! Yatağımın arkasında bir aksan duvarı istedim. Son sonuçtan çok memnun kaldım. Bu görünümü sorunsuz hale getirmek için, panellerin birbirine kenetlenmesi için daha küçük tuğlaları kesmeniz gerekir. Küçük tuğlalara olabildiğince yakın kesim yaptığınızdan emin olun, böylece panelleriniz harç alanında üst üste gelecek. Çok fazla keskin tıraş makinenizin olduğundan emin olun. Bunu yapmazsanız, çektiğiniz her panel arasında duvarınızın yukarı doğru çıkacağı net bir çizginiz olacaktır. İyi şanslar.

Bu 3D kendinden yapışkanlı duvar çıkartmaları ile evinize görkemli bir görünüm verin. Bu çıkartmalar, evinize hak ettiği mahremiyeti verecek yalıtımlı bir ses geçirmez tasarıma sahiptir. Kendinden yapışkanlı tasarım, kolay kurulum sağlar ve bu doğal etkiyi yaratmak için harika bir 3D tuğla desenine sahiptir. Su geçirmez malzeme günlük kullanımdan ve yıpranmadan korunmasını sağlayacaktır. Bu duvar kağıtları, aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi güzel renkte mevcuttur. Evinizin dekorunu geliştirmek için bunları kullanın! Malzeme: EPP Boyutu: 70 x77cm Türü: Vinil Duvar Kağıtları Vinil Duvar Kağıdı Türü: Kağıt Geri Vinil Duvar Kağıtları Fonksiyon: Su geçirmez, Nem-Proof, Kalıp-Proof, Duman Korumalı, Yanmaz, Ses geçirmez, Ses Emici, Isı Yalıtımı, Anti-statik

Kolay DIY peel ve sopa kiremit kavramı ve sopa 3d tuğla duvar kağıdı bir çevre PE-LLD malzeme ile tepesinde bir yapışkan alt tabakadan yapılmış, kabartmalı 3d duvar sticker çarpıcı görsel etkisi sunuyor. fayans hafif, su geçirmez, anti-çarpışma, onlar herhangi bir karışıklık veya özel araçlar olmadan temiz ve şık bir yüzey üzerinde dakika içinde kurulabilir ve asla zamanla çatlamak. Peel ve sopa 3d duvar kağıdı da ekonomik bir duvar kaplama malzemesidir, aynı tasarımı döşeniyorsa, onları soyup yeni bir tarz değiştirirseniz, duvarınızı yeniden düzenlemek için ideal bir malzemedir. Bizim 3d duvar kağıdı size farklı tat karşılamak için zarif koleksiyonları sunuyor. Peel ve sopa beyaz tuğla 3d duvar kağıdı, hafif, kullanımı kolay, kesmek ve korumak, onlar olmasını dilediğiniz sürece duvarlarında kalacaktır. Fayanslar, aynı zamanda, doğrudan mevcut panellerin veya düzgün yüzeylerin üzerine kolayca monte edilebilir. Fayanslar ısıya ve banyoların neme karşı dayanıklıdır (yangın ortamında kullanmayınız).

Kaç panel alacağınız nasıl hesaplarsınız?
Örneğin, yapıştırılan duvarınızın uzunluğu X = 2 metre ve yükseklik H = 3 metre ise, ihtiyacınız olan sayı şöyledir:
(X = 2 kez H = 3), 0.21 = yaklaşık 29 parçaya bölünür. 

Ahşap ahşap 3D simülasyon 3D duvar çıkartmaları oturma odası TV arka plan yatak odası su geçirmez köpük yalıtım anti-çarpışma süslemeleri
Bir kare fiyatın fiyatı, bir boyutu 70 * 77cm, su geçirmez, ses yalıtımı, ışık, çevre koruma, basit inşaat ile 3D üç boyutlu duvar çıkartmaları. Sıcak soğuk çevre üç boyutlu dışbükey basit moda yumuşak çarpışma. Yüzey pürüzsüz ve parlak, TV setinin arka planı, oturma odası, otel, berber dükkanı ve bebek odası çok pratik. Ürün kendinden yapışkanlı duvar çıkartmaları, geri yırtılabilir yapışkan, basit ve kullanışlı bir işlem olabilir, ayrıca hayal gücü DIY de oynayabilir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder