18 Nisan 2014 Cuma

Saray tavan ürünleri ile alakalı geniş bilgi ve uygulanmış mekanlar...

Merhaba dostlar..
Bugün tavan dekorasyonunda yeni ürün olan saray tavan ürünleri ile alakalı bize sıkça sorulan sorular ile alakalı biraz bilgi vermek istedim. Ürün çeşitlerimizi www.delledekor.com web sitemizden görebilirsiniz.

Delle Dekor Showroom görünüş..

Delle Dekor Showroom görünüş..




S- Delle dekor saray tavan ürünleri Türk malımıdır ?
C- Saray tavan ürünleri ithal bir üründür. Bazı arkadaşlar Türkiye'de neden üretilmediğini soruyorlar. Saray tavan malzemelerinde kullanılan materyallere bakıldığında ürünün Türkiye'de üretimi elbette zor değil. Türkiye alasını yapabilir. Yalnız malzemede işçilik fazla olduğundan işçilik maliyetleri ürünü pahalı yapmaktadır. Bundan dolayı Türkiye'de üretimi yoktur. Buna benzer malzemeler üretilmekte fakat ithal saray tavan ürünlerinin yanına bile yanaşamaktadır. 
www.delledekor.com


S- Delle dekor saray tavan ürünlerinde  kullanılan materyeller nelerdir ?
C- Saray tavan ürünleri PVC sert plastik tir. Alçı veya strafor değildir. Daha rahat anlayabilmemiz için pencere pimapenleri gibi diyebiliriz.






Göbek montaj yerleri
S- Delle dekor saray tavan ürünlerinin montajı nasıl yapılır ? 
Kartonpiyer montaj uygulaması






C- Saray tavan ürünlerinden göbekler kenarlarında bulunan hazır dübel yerlerinden duvara dübellenerek monte edilir. Yapıştırma işi yoktur, uygulaması temizdir. Dübellendikten sonra ürün ile beraber gelen dübel gizleme aparatları ile vidalar gizlenir. Kartonpiyerler ise üzerindeki motifler hareketli olduğundan motif yerinden oynatılıp ürün duvara (çizi, vida kullanılarak) monte edilir.  Montaj işlemi bitince motif eski yerine getirilip uygulama gizlenir.


S- Delle dekor saray tavan ürünleri nerelerde kullanıma uygundur ?
C- Saray tavan ürünlerini camiler, restoranlar, teşhir vitrinleri, cafeler, ev salonları, bina girişlerinde kullanıma uygundur. Aşağıda uygulama örnekleri görebilirsiniz veya www.delledekor.com websitemizden inceleyebilirsiniz.

S- Delle dekor saray tavan ürünleri dış cephede kullanıma uygunmudur ?
C- Saray tavan ürünleri dış cephede kullanıma uygun değildir. Sadece kartonpiyer modelleri dış cephede kullanılabilir. www.delledekor.com

S- Delle dekor saray tavan ürünlerini istediğimiz ölçülerde sipariş vermemiz mümkünmüdür ?
C-Saray tavan ürünleri ithal olduğundan standart ölçülerde gelmektedir. Özel ölçü siparişi alınmamaktadır. saray tavan ürünlerimizin  60x60, 70x70, 80x80, 100x100, 130x130, 140x140, 120x160, 140x200, 150x210 ölçüleri arasındadır. Ürünlerimizden çıtaları motifleri ve duvar süslerini kullanarak farklı tasarımlar oluşturulabilir ve daha geniş alanlar için tasarımlar oluşturulabilir.

S- Delle dekor saray tavan ürünlerinde uygulama ekibiniz bulunmaktamıdır ?
C- Elbette müşterilerimiz talebi doğrultusunda uygulama konusunda uzman ekibimiz hizmet vermektedir.

S- 25 m2 bir salona saray tavan göbek ve kartonpiyer uygulaması ortalama maliyet ne aralığındadır ?
C- Saray tavan göbeklerinden 120x160 cm lik bir göbek kullandığımızı ve 13 cm lik kartonpiyer kullandığımızı varsayarak ortalama bir salonun maliyeti 1000 tl ye çıkacaktır. Saray tavan fiyatları mekana kattığı zenginliğin yanında maliyet olarak gözükmemektedir.

S- Delle dekor saray tavan ürünlerinde kaç renk çeşidi vardır ?
C- Saray tavan ürünlerinde altın, eskitme gümüş ve beyaz renkleri bulunmaktadır. Bu renkler arasında en fazla altın renk tercih edilmektedir.


ESKİTME
GÜMÜŞ
ALTIN
BEYAZ


















Aklıma başka soru gelmiyor şimdilik. Müşterilerimiz sordukça biz cevaplamaya devam edeceğiz :) Şimdilik hoşçakalın... Sizi muteşem Osmanlı mimarisini andıran saray tavan uygulanmış mekanlar ile başbaşa bırakalım.


DELLE SARAY GÖBEKLERİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ 




















































DELLE SARAY KARTONPİYER  UYGULAMA ÖRNEKLERİ 







DELLE SARAY DUVAR SÜSLERİ VE MOTİF UYGULAMA ÖRNEKLERİ 

















BİTTİ :) 
Az geldiyse yorum yapın biraz daha ekleyelim.

5 yorum :

  1. Elinize emeğinize sağlık abi allah yolunuzu açık etsin

    YanıtlaSil
  2. hepsi gerçekten çok güzel ürünler,evlere zenginlik katacak şeyler.

    YanıtlaSil
  3. Tam da beğendiğim tarzlar ve de hepsi çok güzel, ellerinize,emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. BUTİK OTELİMİN ODALARINA DÜŞÜNÜYORUM ULASIRSANIZ SEVİNİRİM 5346216166

    YanıtlaSil